Hoppa till innehåll
Idrottsmassage Kungsholmen

IDROTTSMassage KUNGSHOLMEN STOCKHOLM

IDROTTSMASSAGE AV NAPRAPAT

massage kungsholmen stockholm

En massage på Kungsholmen kan fylla flera syften. Dels kan den vara avkopplande samt avstressande. Men den också påskynda olika läkeprocesser och återhämtning efter en tuff träningsperiod, till exempel.

Vi tror att varje individ är unik, och därför lägger vi stor vikt vid att lyssna på dina behov och önskemål för att kunna ge dig den bästa behandlingen.

Våra terapeuter är naprapater och använder olika tekniker för att lösa upp spänningar och öka cirkulationen i musklerna. Du kan själv ge input på vilka områden du vill fokusera på eller om du har några specifika önskemål för behandlingen.

Att bli masserad av en naprapat har flera fördelar, såsom att vi har en djupare förståelse för muskler och skelett samt en bredare kompetens i att behandla smärta och rörelsehinder.

Vi vill att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela behandlingen.

Idrottsmassage, 40 minuter

800 kr

Njut av en avkopplande massage.

Utförs av en naprapat

Verkar avstressande

Lindrar smärta och stelhet

Förbättrar din sömn

Idrottsmassage, 60 minuter

1 150 kr

Njut lite extra av en avkopplande massage.

Utförs av en naprapat

Verkar avstressande

Lindrar smärta och stelhet

Förbättrar din sömn

FRISKVÅRDSBIDRAG OCH IDROTTSMASSAGE

Att erbjuda friskvårdsbidrag för massage är en uppskattad förmån som många arbetsgivare erbjuder. Du vet väl att du kan boka ditt friskvårdsbidrag för massage hos oss på Kungsholmen i Stockholm.

Vi är anslutna till aktörer som Benify, Wellnet, Benefit och Epassi. Du kan köpa massagebehandlingar som ett enskilt tillfälle, paket om 3 eller 5 behandlingar.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss via mail info@friskvardskollen.se eller på telefon 08-400 25 435. Glöm inte bort att använda det innan årets slut!

Gör så här:

  1. Logga in på den förmånsportal som din arbetsgivare använder.
  2. Köp det antal behandlingar du önskar i förmånsportalen.
  3. Gå till www.prehabkliniken.nu och klicka BOKA NU uppe i det högra hörnet.
  4. Välj PLATS sedan tjänsten MASSAGE och slutligen UTÖVARE
  5. Klart!

FÖRDELAR MED IDROTTSMASSAGE

fördelar med massage

Minskar stress

Massage är en mycket effektiv metod för att minska stress. Genom att massera musklerna frigörs endorfiner, kroppens naturliga smärtlindring, och det ger en känsla av lugn välbefinnande.

fördelar med massage

Lindrar smärta och stelhet

Massage kan också hjälpa till att lindra smärta och stelhet i muskler och leder. Massagen ökar blodcirkulationen och därmed förbättrar syretillförseln till musklerna, vilket kan hjälpa till att minska inflammation.

fördelar med massage

Förbättrar sömnen

Genom att massagebehandlingen minskar stress kan det leda till att förbättra din sömn. Den ökade blodcirkulationen kan göra dig mer avslappnad och ge dig en mer djupare och mer återhämtande sömn.

”Ta hand om dig idag och må bättre imorgon!”

Låt någon av våra duktiga naprapater ge dig en avkopplande massage.