Hoppa till innehåll

Börja här

Välkommen till Friskvårdskollen!

Vi är en idrottsklinik på Kungsholmen och i Kista som erbjuder tjänster inom naprapati, träning och rehabilitering för alla – motionär och elit.

Oavsett om du behöver snabb hjälp för ett akut problem, långsiktig hjälp mot återkommande idrottsskador eller om du vill ta din träning till nästa nivå, är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig .

Vi tror inte att framgång beror på att prestera på topp en gång, utan att bli lite bättre varje dag.

Välkommen!


Johan Lind, klinikchef,
leg. naprapat

Lång erfarenheter av löpare och problem kopplade till kedjan av fot, underben samt höft.

Lic. på Pronatosmetoden.


John Humble,
leg. naprapat

Vår egen triathlet och Ironman.

Fördjupad kompetens gällande problem kopplade till axlar, nacke samt käken.


Christian Andersson,
leg. naprapat

Christian har jobbat många år med fotbollsspelare, både på allsvensk- som landslagsnivå. Duktig på problem med knä, ljumskar samt baksidan av lår.


Philip Fogelqvist,
naprapat

Philip tar sig an alla patienter med ett fokus på armbåge samt händer. Studerar en magisterutbildning i idrottsvetenskap på Mittuniversitet i Östersund..

Aj, det gör ont!

Har du fått ett akut problem, som ryggskott, nackspärr eller annan smärta? Eller har du dragits med ditt problem en längre tid? Oavsett vilket ditt problem är, kan du få snabb hjälp av någon av våra naprapater.

Hjälp mig ta nästa steg!

Vill du komma i gång med träningen inför Midnattsloppet, genomföra en Svensk Klassiker eller ta en startplats på Ironman Hawaii. Oavsett vad, har vi paketen som hjälper dig att nå nästa steg.

”Hade noll förväntningar, kan säga att jag har haft problem med min fot och knä i ca sju år och hade i princip givit upp. Har provat i princip alla fotinlägg som finns utan goda resultat.”

”Johan undersökte foten och rättade till den samt visade mig några enkla tips och efter tre besök var min fot som ny igen. Kan inte tacka Johan och Friskvårdskollen tillräckligt. Fantastiskt!!”

Marcus